Z zmago v varnejše vode

  Po zmagi nad Kranjčankami v tretjem krogu so odbojkarice Calcita pred svojimi navijači prišle še do ene zmage. Z na trenutke zelo dobro igro, predvsem pa ves čas borbeno, so na kolena spravile ekipo Vitala iz Ljubljane, ki v letošnji sezoni še ni osvojila točke. Manjši padec zbranosti so imele le v tretjem nizu, kar so gostje izkoristile in ta niz zasluženo dobile, toda v četrtem nizu so spet prevladovale Kamničanke. Skozi vso tekmo so dokaj dobro servirale pohvaliti pa velja tudi Evo Pogačar, ki je razigrala soigralke in s tem onemogočila nasprotnicam, da bi prišle v svoj ritem igre. V napadu je bila nezaustavljiva Tina Novak. Zanjo vitalovke niso imele rešitve, medtem ko je bila v obrambi vedno na pravem mestu Patricija Černe.

  „Dekleta si zaslužijo pohvale za borbeno in dobro igro. Čeprav smo imeli le deset igralk, so tudi tiste, ki niso začele tekme, z veliko mero zanesljivosti opravile svoje naloge. Do manjšega padca zbranosti je prišlo le v tretjem nizu, vendar me veseli, da so že v četrtem našle svoj ritem igre ter tekmo zanesljivo dobile,“ je bila z igro svojih varovank zadovoljna Tanja Božinović, trenerka druge ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Patricija Porovne Černe – libero, Špela Lazar, Ana Špoljarič, Sara Sitar, Tjaša Gregorinčič, Eva Pogačar, Neža Repnik, Lara Koritnik, Tjaša Gadža.

  Izidi petega kroga 2. DOL – zahod:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_dol/2014_2ZZ/2014_2ZZ_rezultati

  Komentarji