Z zmago v osmino finala

  Mladi kamniški odbojkarji nadaljujejo zmagoviti niz, ki so ga začeli pred tednom dni v tretjem krogu Pokala Slovenije, ko so v domači dvorani premagali Ljubljano Volley, nadaljevali pa z gostujočo zmago proti Nationalu Žirovnici v prvem krogu 2. DOL. Varovanci Aleša Hribarja so sicer dvoboj proti Črnučanom začeli nekoliko slabše in izgubili uvodni niz, zato pa so v nadaljevanju vajeti igre vzeli v svoje roke in prišli do še tretje zmage v letošnji sezoni. Druge v pokalu, z njo pa so se tudi uvrstili v osmino finala, kjer bo s tekmovanjem začela tudi prva moška ekipa Calcit Volleyja, ki brani pokalno lovoriko.Varovanci Gašperja Ribiča bodo igrali proti ekipi Frama, ki je bila v četrtem krogu boljša od Radencev s 3:1 (17, -20, 18, 24).

  Za nas je bila to težka tekma, hkrati pa dobra preizkušnja, da vidimo, kje trenutno smo. Osebno imam mešane občutke, videl sem veliko dobrih stvari, pa tudi nekaj slabših, na katerih bo še treba delati. Toda na koncu je v pokalu najbolj pomembna zmaga, ki nam prinaša obračun s Hočami. Verjamem, da bomo na teh tekmah lahko igrali sproščeno. Svojim fantom čestitam za novo zmago, pohvale pa si zasluži tudi črnuška ekipa, je po tekmi v Stranjah dejal Aleš Hribar, trener Calcit Volleyja II.

  Za Calcit Volley so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Jan Jurič, Matija Lakner, Jure Krašovec, Tine Makovec, Jan Fink – libero in Kristjan Krt – libero.

  Napisal: Miha Štamcar
  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji