Z zmago na tretje mesto

  Mariborski Pro Volley, ki ima v svojih vrstah kar nekaj igralcev, ki imajo tudi prvoligaške izkušnje, je bil na tekmi v Stranjah brez pravih možnosti za zmago. Kamničani so še drugič zaporedoma prikazali dobro igro, z dobrim sprejemom in napadom. Tudi Jernej Smrekar je dobro razigral soigralce, ki so bili učinkoviti v napadu, morda je v prvem nizu manjkal le kakšen blok več.

  Čeprav se je prvi niz končal z minimalno razliko, so bili domači odbojkarji ves čas v prednosti in so niz zanesljivo dobili. V drugem nizu so do prednosti prišli že na začetku niza, v tretjem pa jim je nekoliko popustila zbranost, toda od 17. točke naprej so izkoristili dober servis Bora Jeseta Rotarja in tudi v tem nizu prišli do visoke zmage.

  Za igro lahko pohvalim vse igralce, tudi pristop je bil že drugič zaporedoma dober, tako da imamo tudi na sredini tekmi s Framom dobre možnosti, da jo dobimo in pred odhodom na odmor ohranimo tretje mesto. Igra je bila dobra in upam, da bo tako tudi naprej, je bil s predstavo svojih varovancev zadovoljen Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

  Tekmo so začeli Jernej Smrekar, Bor Jese Rotar, Žan Bezjak, Luka Lazar, Tine Makovec, Peter Lombergar in prosti igralec Kristjan Krt, igrali pa so še Rok Forštnarič, Teo Podobnik in Pino Lenart Lah.

  V vodstvu so z maksimalnim številom točk, 30, Črnuče ACH I, Go Volley jih ima na drugem mestu 22, Calcit Volleyball na tretjem pa 19.

  Komentarji