Druga ekipa v igri za napredovanje

    V prvem dvoboju turnirja sta se pomerili ekipi, ki se potegujeta za drugo mesto v skupini B Kamniško-Dolenjsko-Notranjske regije, odbojkarice Calcit Volleyballa II in Kostak Elmonta. Prvi niz so dobile domače odbojkarice, v drugem so bile boljše gostje, v izenačenem tretjem pa so s 25:23 slavile varovanke Lare Koritnik, ki imajo tako še možnosti, da na prvem turnirju v letu 2016, ki bo 21. januarja prav tako v dvorani OŠ Stranje, prehitijo Brestančanke, ki imajo trenutno z dvema tekmama več dve točki prednosti.

    Na vzporednem igrišču je prva kamniška ekipa, ki jo vodi Barbara Novak, brez večjih težav premagala Domžalčanke in samo potrdila prvo mesto v skupini, ki ga je potrdila tudi v medsebojnem klubskem obračunu. V obeh nizih so igralke prve ekipe prikazale boljšo igro ter zasluženo prišle še do šeste letošnje zmage, na dvoboju med Kostak Elmontom in Domžalami pa smo zmagovalke dobili po tretjem nizu, v njem pa je bila boljša ekipa iz Brestanice.

     

    Z igro svoje ekipe sem zadovoljna, dekleta si zaslužijo vse pohvale, da so zdržale pritisk in tako napeto tekmo proti Kostak Elmontu. Brestanica je začela tekmo z drugo postavo, v drugem nizu pa nadaljevala s prvo, tako da je bil odločilni tretji niz. Ves čas sta bili ekipi izenačeni, vendar nam je v končnici niza uspelo narediti nekaj odličnih točk, ki so nas popeljale do zmage, je bila z igro svojih varovank zadovoljna Lara Koritnik, trenerka Calcit Volleyball II. 

    Komentarji