V A ligo s prvega mesta

    Kamničanke so v Ihanu v obeh tekmah prikazale odlično igro, čeprav so imele najmanj drugo mesto v skupini C, s tem pa tudi uvrstitev v A ligo, že zagotovljeno. Na prvi tekmi so v prvem nizu domačinkam prepustile le osem točk, bolj izenačen je bil drugi niz, z veliko volje in motivacije pa so vstopile v dvoboj s Škofjeločankami, ki so jih pred dvema mesecema premagale z 2:1. Tokrat so bile kamniške odbojkarice boljše v obeh nizih, z zmago pa so Škofjeločanke zaradi boljše razlike v nizih prehitele na prvem mestu.

    Dekleta si zaslužijo vse pohvale, ves turnir so odigrale zavzeto in redkokdaj v mlajših kategorijah vidiš tako dobro igro. V igri praktično ni bilo pomanjkljivosti, dekleta so blestela na igrišču, je svoje varovanke pohvalila Tanja Božinović, trenerka kadetinj Calcit Volleyballa, ki so igrale brez poškodovane Mete Ahačič, ki jo je dobro zamenjala Tia Košir.

    Na turnirju v Ihanu so za kadetinje Calcit Volleyballa igrale: Zala Špoljarič, Tia Košir, Lana Žužek, Sara Sitar, Atena Gojak, Nika Koželj, Nives Juhant, Eva Suhadolčan, Eva Seretin, Nina Šmidovnik in Neža Grošelj.

     

    Komentarji