Z zmago dohiteli Go Volley II

  Ker je bolezen razredčila kamniške vrste, je moral zaigrati tudi trener Aleš Hribar, ki je imel tako na voljo še Nika Štebeta, Aljaža Hrovata, Toma Sojerja, Matijo Laknerja, Jan Pibernik, Jan Jurič in Jan Fink.

  V prvih dveh nizih so prevladovali domači odbojkarji, ki so naredili majhno število lastnih napak, z odlično igro pa se je odlikoval predvsem Matija Lakner. Čeprav je tretji niz pripadel gostom, to Kamničanov ni zaustavilo na poti do zmage, saj so v četrtem nizu spet prevladovali na igrišču ter zasluženo prišli do treh točk, s katerimi so na prvenstveni lestvici na šestem mestu ulovili Go Volley II. Prvo je še naprej Kočevje, ki ima 44 točk, štiri več kot drugouvrščeni Lubnik.

  Fantje so tokrat prikazali zelo dobro igro, zelo dobro je tokrat igral Matija Lakner, mislim pa, da je odločilo to, da smo zmanjšali število lastnih napak, kajti tudi Brezovica je prikazala dobro igro, je po zmagi svojih varovancev, ki so pred tem izgubili trikrat zaporedoma, dejal trener Aleš Hribar.

  V 3. DOL je v 17. krogu igrala tudi tretja ženska ekipa Calcit Volleyballa, ki jo vodi Željana Blagojević. Mlade Kamničanke, v tretji ekipi so v glavnem starejše deklice Calcit Volleyballa, so bile v Krškem že na pragu zmage, saj so vodile z 2:0 v nizih, nato pa so popustile ter se na koncu morale zadovoljiti s točko. Krško je zmagalo s 3:2 (-12, -11, 17, 13, 10), Kamničanke pa so z osmimi točkami na enajstem mestu. V prihodnjem krogu bodo gostovale v Kanalu, v 3. DOL – zahod pa vodijo Pirančanke z 48 točkami.

   

  Komentarji