Do treh točk po treh porazih

  Na Brezovici so bili kamniški odbojkarji v prvem nizu večinoma v vodstvu, v končnici pa so, kot že na nekaj zadnjih tekem popustili, v napadu in na sprejemu so naredili preveč napak, kar so domačini izkoristili in prišli do vodstva z 1:0 v nizih.

  Toda v nadaljevanju so se varovanci Gregorja Hribarja le zbrali, čeprav to ni bilo najbolj enostavno, saj je bila dvorana Balon na Brezovici nekoliko hladna. Z boljšim servisom in blokom, bolj učinkoviti pa so bili tudi v napadu, so drugi niz brez večjih težav rešili v svojo korist, so se morali v tretjem pošteno potruditi za zmago. Nekajkrat so si že priigrali občutnejšo prednost, vendar so se jim v končnici domačini približali le na točko zaostanka, a je razpoloženi Teo Podobnik, ki je bil najboljši igralec tekme, poskrbel za kamniško vodstvo z 2:1 v nizih. Po zmagi v tretjem nizu, je bil četrti bolj ali manj formalnost, saj so se Brezovčani sprijaznili s porazom.

  Za Calcit Volleyball II so na Brezovici igrali Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Luka Lazar, Teo Podobnik, Kristjan Krt ter Peter Lombergar in Rok Forštnarič, ki je v četrtem nizu dobro izkoristil svojo priložnost na mesto organizatorja igre, v ekipi pa je bil še Lenart Pino Lah.

  Po prvem nizu je kazalo, kot da si igralci ne želijo zmage, toda zato je bila v nadaljevanju naša igra veliko boljša. Začeli smo igrati bolj zbrano, z večjo željo in žarom, kar je odločilo zmagovalca. Vsi, ki so bili na igrišču, so svoje delo opravili dobro, odstopal pa je Teo Podobnik, ki je bil odličen v bloku, napadu in na servisu, je svoje varovance pohvalil Gregor Hribar, trener druge ekipe Calcit Volleyballa.

  V vodstvu so še naprej Črnuče ACH I, ki so v tem krogu prvič izgubile, premagal jih je SiPlayer Fram, drugi pa je s 40-timi točkami ali osmimi manj Go Volley.


  Komentarji