Z odlično igro do zmage v Žirovnici

  Med tednom so mladi kamniški odbojkarji v tretjem krogu pokala Slovenije premagali Ljubljano Volley, danes pa so v Žirovnici ugnali še nekdanjega prvoligaša. Gregor Hribar, ki je v odsotnosti Aleša Hribarja, ki je bil s prvo člansko ekipo v Kanalu, vodil kamniško ekipo, je tekmo začel z Rokom Forštnaričem, Borom Jesetom Rotarjem, Teom Podobnikom, Luko Lazarjem, Tinetom Makovcem, Matijo Laknerjem in Janom Finkom, je bil po tekmi zadovoljen z igro svojih varovancev.
  Tekma je bila na izredno visoki ravni z obeh strani. Skozi celotno tekmo imeli stabilen sprejem, korektno je svoje delo na mestu korektorja opravil tudi Lakner, svoje sta dodala tudi oba podajalca, morda bi lahko bolje izkoristili igro prek prvega tempa. V vsakem primeru je to dobra napoved za nadaljevanje prvenstva, je Hribar pohvali igro svoje ekipe, ki je v prvem nizu ves čas vodila, tudi že z 18:13. Domačini so jih v končnici ulovili in na koncu tudi prehiteli.
  Tudi v drugem nizu so bili Kamničani, pri katerih sta se na mestu podajalca izmenjavala Rok Forštnarič in Jernej Smrekar, boljši nasprotnik, z boljšo igro pa so nadaljevali tudi v tretjem nizu, ki se je spet odločal v končnici. Tokrat so bili bolj zbrani kamniški odbojkarji, ki v četrtem domačinom niso dovolili, da bi se razigrali, to pa jim je tudi prineslo zasluženo zmago in prve tri točke v novem prvenstvu.

  Napisal: Miha Štamcar
  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji