Prepričljivo do treh točk

    Že v prvem nizu so varovanke Francija Obolnarja prikazale boljšo igro, saj gostjam niso dovolile, da bi se razigrale. V napadu je bila razpoložena Zala Špoljarič, ki je v sredo na pokalni tekmi zaradi težav s poškodbo igro morala zapustiti že v uvodnem nizu, svoje pa so dodale tudi druge igralke. Tudi v drugem nizu je bila slika na igrišču podobna kot v prvem, po zaostanku z 0:2 v nizih pa so se gostje v tretjem sprijaznile s porazom, medtem ko so Kamničanke nadaljevale z dobro igro, ki jim je prinesla prvo zmago v letošnjem državnem prvenstvu.
    Prav na vsako njihovo potezo so moje igralke imele odgovor. Ves čas smo imeli dober sprejem, stekla nam je tudi igra v napadu, dobro smo igrali tudi v drugih elementih igre. Vsekakor si dekleta zaslužijo pohvale za prikazano igro, je svoje varovanke pohvalil Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja.
    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Lana Žužek in Sara Sitar.

    Napisal: Miha Štamcar

    Komentarji