Z Manjo in Evo do zmage

    Trener druge kamniške ekipe Franci Obolnar je za derbi med tretjo in drugouvrščeno ekipo 2. DOL zahod lahko računal tudi na Manjo Jeralo in Evo Zatković, sicer igralki prve ekipe Calit Volleyja. V izenačenem prvem nizu, v katerem so Škofjeločanke s servisi ves čas vršile pritisk na kamniške sprejemalke, so v končnici slavile gostujoče igralke.

    Tudi v drugem nizu je bilo napeto do samega konca. Kamničanke so naredile preveč napak na servisu, kar so domačinke izkoristile in prišle do manjše prednosti. Navkljub ne ravno zbrani igri v napadu so gostje v končnici niza izid izenačile, vendar do preobrata ni prišlo. Zato pa so bile v tretjem ves čas boljše nasprotnice. Njihov servis je bil veliko boljši, veliko točk pa so dosegle tudi z blokom. V četrtem nizu so bile večinoma v vodstvu kamniške odbojkarice, a se Škofjeločanke niso predale in so se zahvaljujoč odličnemu servisu vrnile v igro. V še eni napeti končnici so bile bolj zbrane kamniške odbojkarice, ki so se veselile zaslužene zmage.

    Do zmage smo prišli tudi zahvaljujoč Evi Zatkovič in Manji Jerali, ki sta ves čas imeli pravi pristop. Veseli smo, da sta se nam pridružili, je po zmagi v Škofji Loki dejala Tjaša Gadža, igralka in pomočnica trenerja Francija Obolnarja.

    Za Calcit Volley II so v Škofji Loki igrale: Manja Jerala, Zala Špoljarič, Atena Gojak, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar, Nina Salkič in Ana Špoljarič.

    Komentarji