V oslabljeni zasedbi se ni izšlo

    Mladi kamniški odbojkarji v zadnjem času nimajo ravno sreče s poškodbami, za nameček pa Luka Lazar in Teo Podobnik zaradi težav prve kamniške ekipe trenirata z varovanci Gašperja Ribiča. Tako ima Aleš Hribar na voljo omejeno število igralcev, za nameček pa je danes manjkal še Bor Jese Rotar. Čeprav so se Kamničani dobro borili, to ni bilo dovolj vsaj za častni niz. Najbližje so mu bili v drugem nizu, ki so ga izgubili na razliko.

    Odsotnost Lazarja in Podobnika se nam predvsem pozna na uigranosti ekipe, danes pa ni bilo še Bora. Sicer sem razočaran zaradi poraza, vem pa, da so tisti, ki so bili na voljo, dali svoj maksimum, vendar to proti razigranim gostom ni bilo dovolj za zmago. Že to, da smo v vseh treh nizih osvojili več kot dvajset točk, je bil uspeh. Tokrat moram pohvaliti fante, če bi nam šle okoliščine na roke, bi se tekma morda lahko drugače končala, je po porazu svojih varovancev dejal Aleš Hribar.

    Za Calcit Volley so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Rok Forštnarič, Karlo Reisner, Aljaž Hrovat, Tine Makovec, Luka Lazar, Miha Grahek in Kristjan Krt.

     

    Komentarji