Lahko delo za starejše deklice

    Varovanke Tanje Božinović so bile na obeh tekmah veliko boljše od svojih nasprotnic. Nekaj več odpora jim je na prvi tekmi nudila le ekipa iz Kanala, vseeno pa so priložnost za igro dobile vse igralke. Še lažje delo jih je čakalo na tekmi proti Izolčankam, ki so jim v dveh nizih prepustile 18 točk.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so v Kanalu igrale: Alja Somrak, Sara Muršak, Lara Bošeska, Živa Javornik, Nives Juhant, Alisa Flerin, Živa Potočnik, Maja Ifko, Lejla Kočan, Tina Topič, Nika Kordič Zamljen in Aleksandra Stupar.

    V nedeljo je bila aktivna tudi druga kamniška ekipa starejših deklic, ki je igrala na turnirju na OŠ Šmartno pod Šmarno goro. Svojo nalogo so opravile z odliko, saj so bile boljše tako od domače ekipe Šentvid II, kot od ekipe Vital Ljubljana II. V štirih do zdaj odigranih tekmah so zmagale trikrat, svoj naslednji turnir pa bodo imeli v nedeljo, 4. marca, na OŠ Toma Brejca.

    S polovičnim uspehom se je v B ligi – skupina D s turnirja v Kranju vrnila druga ekipa starejših dečkov Calcit Volleyja. Prva je tokrat počivala, varovanci Danijela Habjana pa so z odlično igro z 2:0 (15, 8) premagali Lubnik iz Škofje Loke, z 0:2 (-13, -17) pa so klonili proti domačemu Triglavu. S štirimi točkami so trenutno na drugem mestu, za Kranjčani, ki imajo vseh osem točk, v prihodnjem krogu pa bodo igrali v dvorani OŠ Danile Kumar v Ljubljani, v nedeljo, 4. marca.

    Komentarji