Z dvema zmagama prevzeli vodstvo v skupini C

  čeraj so s svojim državnim prvenstvom začeli tudi kadeti Calcit Volleyballa – ženska kadetska ekipa bo svoj prvi turnir imela 19. oktobra -, ki so na OŠ Hinka Smrekarja zabeležili prvi dve zmagi. Na prvi tekmi kvalifikacijske skupine C so bili boljši od vrstnikov Brezovice, nato pa so brez izgubljenega niza premagali še Črnuče ACH II.

  Varovanci trenerja Aleša Hribarja so uspešno začeli letošnje državno prvenstvo v kadetskem državnem prvenstvu. Na svoji prvi uradni tekmi sezone so brez večjih težav premagali ekipo Brezovice, ki so ji v prvem nizu prepustili 16, v drugem pa 19 točk. Še lažje delo so imeli proti drugi črnuški ekipi – prva je bila na prvem turnirju kvalifikacijski skupini C prosta -, saj so ji v dveh nizih oddali le 29 točk. Kljub temu trener Hribar z igro svojih varovancev še ni bil najbolj zadovoljen.

  „Res je, da smo obe tekmi zanesljivo dobili, vendar sem nekoliko razočaran nad pristopom fantov do obeh tekem, kajti s takšno energijo, kakršno so kazali včeraj, bomo v nadaljevanju državnega prvenstva težko igrali vidnejšo vlogo. Dejstvo je, da so bile stvari, ki smo jih igrali dobro, določene povprečno, toda bile so tudi stvari, ki jih bo treba popraviti. Že čez štirinajst dni, ko se bomo pomerili tudi s prvo ekipo Črnuč, nas čaka težje delo in do takrat bomo morali še naprej trdo trenirati. Vsekakor pa si fantje zaslužijo pohvale za svojo prizadevnost na treningih in za svoje prihode na trening,“ je po turnirju v Ljubljani dejal Aleš Hribar, ki še ni mogel računati na Bora Jeseta Rotarja, ki je v minuli sezoni igral za Brezovico, vendar prestop med kluboma še ni bil izpeljan. „Z Borom bomo vsekakor pridobili kakovostnega igralca in verjamem, da bo že kmalu lahko zaigral za nas,“ je še dodal Hribar.

  Za kadete Calcit Volleyballa so igrali: Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Noel Šimenc, Kristjan Krt, Jan Jurič, Žan Dolžan, Jure Krašovic, Rok Forštnarič in Tom Sojer.

  Izidi prvega kroga kvalifikacijske skupine C

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_KAD/2014_kadeti/2014_KTI_kv/2014_KTI_k_C

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji