Z dvema zmagama do prvega mesta

    Kamniški starejši dečki so nekaj več težav imeli le v prvem nizu uvodne tekme z Žirovnico, ki so jo sicer začeli v najmočnejši zasedbi. Povedli so s 16:4, zato je trener Sitar priložnost za igro ponudil tudi drugim igralcem, ki običajno igrajo manj. Vsi so svojo priložnost dobro izkoristili, tako kot tudi v drugem nizu, ki so ga odigrali z rezervno postavo.

    Razpoloženi kamniški odbojkarji so tudi celotno drugo tekmo igrali v postavi Matic Lavtar, Žan Uršič, Luka Verč, Anže Pančur, Aleks Bogataj, Mark Dolžan in Žiga Koncilja, v Škofji Loki pa so igrali še Nik Drnovšek, Nik Mujanovič, Miha Okorn, Marko Uršič in Tevž Kruhar. Vse so glasno spodbujali njihovi starši, tako da je bilo na tribuni več Kamničanov kot vse drugih.

    Fantje si zaslužijo vse čestitke, predvsem to velja za igralce druge postave, ki se niso ustrašili nasprotnikov in so igrali z zelo malo lastnimi napakami. Razveseljivo je, da fantje spodbujajo tudi starši, saj jih je bilo zelo veliko na obeh tekmah. Z obema zmagama smo na pragu uvrstitve v A ligo. Da bi jo potrdili, moramo na zadnjem turnirju z 2:0 premagati Žirovnico, vendar bomo šli na prvo mesto v skupini, o čemer bo odločala tekma s kranjskim Triglavom, je bil po turnirju v Škofji Loki zadovoljen Jure Sitar, trener starejših dečkov Calcit Volleyja.

    Druga ekipa starejših dečkov Calcit Volleyja, ki jo vodi Danijel Habjan, je bila ta teden prosta, svoj zadnji turnir v kvalifikacijah pa bo igrala 10. decembra v Ljubljani.

    Komentarji