Točka po dobri igri

    Čeprav je imel trener mlade kamniške zasedbe Aleš Hribar pred obračunom z Ravenčani nemalo težav s poškodbami, zato so bili v ekipi z izjemo Tineta Makovca in Luke Lazarja sami mladinci, jih to v uvodnem nizu ni prav nič oviralo. Nasprotno, z odlično igro so popolnoma onemogočili goste, ki v drugi ligi igrajo v skorajda podobni zasedbi kot lani v 1. DOL, tudi z obema tujcema. Drugi niz je sicer pripadel ravenski ekipi, v tretjem pa so Kamničani spet prikazali vrhunsko igro in si zagotovili najmanj točko. Navkljub dobri igri v četrtem nizu so na koncu le prevladale večje izkušnje Ravenčanov, ki so v tie-breaku prišli do končne zmage.

    Že pred tekmo smo imeli za kombi poškodovanih igralcev, vendar se je to, da smo z izjemo Makovca in Lazarja, tekmo odigrali izključno le z mladinci, pokazalo za dobro. Štiri nize smo odigrali na vrhunski ravni, prvi in tretji sta bila morda celo najboljša letos, le s petim nisem najbolj zadovoljen. Toda tudi to so izkušnje, ki nam še primanjkujejo. Pred nami je pester teden, saj nas po petkovi tekmi v Slovenj Gradcu v nedeljo čaka še mladinski polfinalni turnir, ki bo v Hočah. Naš prvi nasprotnik bo GEN-I Volley, v skupini pa sta še Hoče in SIP Šempeter, je po tekmi z Ravenčani, ki so s 13 točkami na drugem mestu prvenstvene lestvice. Tri več ima na prvem mestu Šoštanj Topolšica.

    Za Calcit Volley II so igrali: Rok Forštnarič, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Luka Lazar, Bor Jese Rotar, Miha Grahek, Tine Makovec, Kristjan Krt.

    Komentarji