V Stranjah za naslov prvaka

  Odlično sezono kamniškega odbojkarskega kluba so z uvrstitvijo na finalni turnir v mini odbojki dopolnili še najmlajši varovanci trenerja Jureta Sitarja, ki že vso sezono igrajo odlično. Svoje odlične igre so potrdili tudi na polfinalnem turnirju v Žirovnici sredi aprila, ko so bili boljši še od ekip Ljubljana Volley, Žirovnica in KekoOprema Žužemberk.

  Pričakovanja so bila že presežena s samo uvrstitvijo na finalni turnir. Kaj pa se bo zgodilo tu, je težko napovedati. Sploh zato, ker gre tu za otroke stare do 11 let! Včasih jim uspeva vse, včasih pa se lahko postaviš na glavo in ne gre. Pri teh najmlajših odbojkarjih je to še toliko bolj pogost pojav. Seveda si želimo osvojiti naslov državnega prvaka, le kdo si ga ne želi? Ampak vseeno, pritisk bo velik …, starši, domače igrišče, pričakovanja njihovih vrstnikov, je pred sobotnim turnirjem dejal trener Jure Sitar.

  Za Calcit Volleyball bodo na finalnem turnirju igrali: Miha Okorn, Luka Blaževič, Gregor Frece, Enej Sladič, Domen Stele, Jakob Drolc, Marcel Kotnik, Miha Škrinjarič, Jaka Albič, Nace Jeglič in Gašper Babnik. 

  Ne glede na to, kako se bo končal sobotni turnir, si najmlajši kamniški odbojkarji že zdaj zaslužijo pohvale in čestitke.

  Prva tekma na turnirju bo na sporedu ob 10:00, ko se bodo Kamničani v prvem polfinalu pomerili z ekipo iz Braslovč, v drugem polfinalu pa se bosta pomerili ekipi Žužemberka in Salonita.

  Vsi navijači Calcita Volleyballa so vabljeni v Stranje!

   

  Komentarji