V soboto v Kanalu

  Nastop v Kanalu je vprašljiv tudi za Šterna, ki po turnirju v Žirovnici praktično ni treniral, saj čuti bolečine v rami. Popolnoma zdrav ni niti Vidmar, ki je s Tončkom Šternom in Štalekarjem z reprezentanco do 21 let sedmi na svetu.

  Računal sem, da bomo v Kanalu nastopili v popolni zasedbi, kajti prvenstvo se nezadržno približuje, toda kot kaže, bomo, nastopili v okrnjeni zasedbi. Štalekar ima težave z gležnjem, zato je tudi v Mehiki igral manj, kot bi sicer, vprašanje je, kako bo z Žigo Šternom in Vidmarjem. Upam, da bo vsaj Tonček v normalnem stanju. Veseli pa me, da smo uspeli vrniti Andreja Štembergar Zupana, ki je na zadnjih tekmah naš najboljši igralec, je pred sobotnim turnirjem v Kanalu dejal Marko Brumen, trener kamniške ekipe, ki bo na turnirju Dan kanalske odbojke v spomin na “Vojca”, igrala z domačim Salonitom in ACH Volleyjem.

  Za domači Salonit Anhovo, ki je v sredo na novinarski konferenci predstavil svoje cilje v letošnji sezoni, bo prvič zaigral Jure Okroglič, domači navijači pa bodo na delu videli tudi povratnika Saša Gadnika. Aktualni državni prvaki bodo pod vodstvom Bogdana Kotnika igrali tudi z Janom Kozamernikom, Žigo Donikom in Matevžem Ledinekom. Donik in Ledinek bosta doživela tudi ognjeni krst v dresu ACH Volley, saj sta šele pred letošnjo sezono prestopila v ljubljanske vrste.

  Na turnirju v Kanalu bo prva tekma na sporedu ob 16. uri, ko bodo Kanalci igrali s Kamničani, dve uri pozneje bo ekipa Marka Brumna igrala z ACH Volley, ob 20. uri pa si bodo pomerili še odbojkarji Salonita in ACH Volleyja.

  Napisal: Miha Štamcar

  Komentarji