V soboto s Krimom za 3. mesto

  Kamničanke, ki so v prejšnjem krogu v Šentvidu prekinile serijo treh zaporednih porazov, dva od njih sta bila z 2:3, so v polni zasedbi v soboto premagale gostje iz Ljubljane. Varovanke Tanje Božinović so tekmo odigrale solidno, v njihovi igri je še nekaj rezerv, vendar niti v enem trenutku njihova zmaga ni bila vprašljiva.

  Dekleta so igrale ravno toliko, kolikor so potrebovale za maksimalno zmago. Nasprotnice so bile ves čas slabše, naša ekipa pa je kljub temu imela dovolj energije, da je z nekaj lepimi potezami opravila svoje delo. Glede na poraz Krima v tem krogu imamo zdaj z njim isto število točk, tako da bo naša medsebojna tekma v soboto odločala o tretjem mestu. Upam, da bomo ta teden izkoristili na najboljši možni način in se dobro pripravili na derbi s krimovkami, je po enajsti zmagi svojih varovank dejala trenerka Tanja Božinović.

  Za Calcit Volleyball II so v soboto igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe, Lana Žužek in Nika Marolt.

  V 2. DOL – zahod je štiri kroge pred koncem tekmovanja v vodstvu ekipa Ankaran Hrvatini, ki ima 49 točk, pet manj jih ima s tekmo manj VOLLEYBALLjubljana I, po 37 pa jih imata Krim-Pirnar doors in Calcit Volleyball II.

  Tretja ženska ekipa Calcit Volleyballa, za katero igrajo v glavnem kamniške starejše deklice, je gostovala v Kanalu. Najboljšo igro so mlade Kamničanke prikazale v tretjem nizu, v prvem in drugem pa je prišla do izraza večja izkušenost domače ekipe, ki je zmagala s 3:0 (12, 9, 18). Varovanke Željane Blagojević so z osmimi točkami na enajstem mestu, v prihodnjem krogu pa bodo gostovale v Kopru pri ekipi Luka Koper mlade. Po 18. krogih je v vodstvu Piran z 51 točkami.

  Komentarji