V polfinale kot prvouvrščena ekipa

  Varovanci Aleša Hribarja dvoboja s Kostanjevico na Krki niso začeli najbolje, njihov pristop ni bil najboljši, vseeno pa so uvodni niz dobili na razliko. Za nameček se je poškodoval še Matija Lakner, ki je že tako imel težave z gležnjem. Matija si je zdaj težje poškodoval prst in so ga že operirali, je o nezgodi odličnega mladega kamniškega odbojkarja povedal trener Aleš Hribar.

  Čeprav brez Matije Laknerja, so Kamničani v drugem nizu zaigrali veliko bolje ter ga dobili brez večjih težav.

  V drugi tekmi je kranjskega četrtfinalnega turnirja je Triglav po treh nizih premagal Krko, proti razigranemu Calcit Volleyju pa je bil brez pravih možnosti za uspeh. Kamničani so se z zmago neposredno uvrstili na polfinalni turnir, medtem ko so Kranjčani v repasažu še drugič premagali Krko in se prav tako uvrstili med osem najboljših slovenskih ekip v mladinski konkurenci.

  Proti Kostanjevici na Krki v prvem nizu pristop ni bil pravi, v drugem pa so fantje že pokazali svojo kakovost. Še bolje so tekmo odigrali proti Kranjčanom, ves čas so igrali resno, ambiciozno, z veliko željo po zmagi, tako da naša zmaga niti za trenutek ni bila vprašljiva. Na trenutke so fantje prikazali zelo dobro igro in jim čestitam uvrstitev v polfinale, je svoje varovance pohvali Hribar.

  Za mladince Calcit Volleyja so igrali: Urban Blaževič, Rok Forštnarič, Bor Jese Rotar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Jan Fink, Miha Grahek, Ambrož Poljanšek in Matija Lakner.

  Izidi četrtfinalnih turnirjev

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2017/2017_MLA/2017_MCI/2017_mci_4

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji