V Braslovče po finalni turnir

    Več kot mesec dni je minilo od zadnjega turnirja v A ligi – skupina zahod A, ko so kamniške starejše deklice potrdile drugo mesto v skupini, s tem pa tudi uvrstitev na polfinalni turnir državnega prvenstva. V tem času so igrale na treh turnirjih, odigrale pa so tudi nekaj pripravljalnih tekem, tako da bodo v Braslovčah nastopile dobro pripravljene.

    Na začetku sezone, ko je ekipa bila še brez igralskih izkušenj, smo si želeli priti v A ligo, igrati dobre tekme in napredovati. Prejšnjima dvema generacijama se ni uspelo uvrstiti na polfinalni turnir, tako da smo s tem že nekako dosegli želeni cilj, zdaj pa bomo poskusili narediti še korak več. Nasprotnic ne poznamo, nismo se še srečali z njimi, tako da jih bomo mogli spoznavati sproti, zagotovo pa so dobre, kajti med osmimi najboljšimi ekipami v Sloveniji ni slabih ekip, je o pričakovanjih svojih varovank v Braslovčah dejala Tanja Božinovič, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja bodo v Braslovčah igrale: Alja Somrak, Sara Muršak, Lara Bošeska, Živa Javornik, Nives Juhant, Alisa Flerin, Živa Potočnik, Maja Ifko, Lejla Kočan, Tina Topič, Nika Kordič Zamljen in Aleksandra Stupar.

     

    Komentarji