Poletni tabor odbojke na mivki Pod skalco

  Poletni tabor Pod skalco je prava kombinacija športa in zabave. Triurnim treningom odbojke na mivki bo vsak dan sledilo zabavno kopanje in uživanje na bazenu. Otroci bodo v petih dneh športnih dogodivščin spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, pridobili pa kopico novega znanja in prijateljstev.

  Kako bo izgledal dan na taboru? Vsak dan se bomo dobili ob 8.45. S treningi bomo pričeli ob 9. uri in spoznavali odbojko na mivki vse tja do 12. ure. Sledila bo ura odmora za kosilo, nato pa dve uri zabave na bazenu. Otroci morajo s seboj imeti opremo za mivko: majico, hlačke in sončna očala. Obvezne so tudi superge, nogavice in trenirka.

  Cena petdnevnega poletnega tabora Pod skalco je 50 evrov in vključuje tri ure treninga na mivki, dve uri kopanja, kosilo in majico tabora.

  Če želite, da vaš otrok aktivno preživi del poletja, ga čim hitreje prijavite na e-poštni naslov tanja_bozinovic@yahoo.com. Ne pozabite pripisati podatkov vašega otroka ter želenega termina tabora! Za dodatne informacije lahko pokličete na številko 041 710 792.

  Naj bo poletje nepozabno!

  Komentarji