Uspešen začetek starejših deklic

  Od lanske generacije je v ekipi Kamničank ostala le ena igralka, vse druge so v kategoriji starejših deklic zaigrale prve in to zelo uspešno, saj so bile boljše tako od ljubljanskih vrstnic kot od domžalskih.

  Prišli smo do dveh zanesljivih zmag, vendar ne z najboljšo igro. Pozna se nam, da imamo zelo mlado ekipo, saj so le štiri igralke izhodni letnik, vse druge so vhodni letnik 2002. Smo šele na začetku sezone in treba bo še marsikaj popraviti. Vsekakor so deklice najmlajša kategorija v veliki odbojki, pred njimi je še veliko dela na tehniki, športni vzgoji in taktiki. Kot pri vseh prejšnjih generacijah se tudi pri njih pričakuje velik napredek z dneva v dan in to do konca sezone, je po uspešnem začetku svojih varovank dejala Tanja Božinović, ki bo tudi letos, s svojo pomočnico Željano Blagojević vodila starejše deklice Calcit Volleyballa.

  Svoj naslednji turnir bodo mlade Kamničanke imele 11.  oktobra, ko bodo igrale na turnirju v Radovljici.

  Za Calcit Volleyballa so igrale: Zala Špoljarič, Meta Ahačič, Neža Grošelj, Lana Žužek, Eva Seretin, Nika Koželj, Klara Ogrinec, Tija Žirovnik – libero1, Tjaša Muha, Tia Košir, Špela Janežič, Valerija Šuštar – libero2, Eva Suhadolčan, Manca Hrovat in Nina Šmidovnik.

   

  Izidi turnirja na OŠ Toma Brejca

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_k/2015_dce_kvG

   

   

  Komentarji