Tudi iz Pirana s polnim izkupičkom

    Čeprav brez Ane Špoljarič in Manje Jerale so Kamničanke zanesljivo dobile prvi niz, kljub nekaj težavam na sprejemu. Domačinke so povedle z 8:3, ko pa so uredile sprejem in popravile igro v bloku, so najprej Pirančanke ulovile, potem pa zanesljivo dobile uvodni niz. V drugem nizu varovankam Francija Obolnarja igra ni stekla, navkljub vsemu pa so na 20. točki izid izenačile, a so v končnici naredile preveč lastnih napak. Zato pa so tretji niz odigrale brez večjih padcev v igri, ki so se v četrtem nizu spet pojavili, vendar so bile v končnici zbrane, kar je bilo dovolj za njihovo osemnajsto zmago v sezoni, petnajsto zaporedoma.

    Igra ni bila najboljša, me pa veseli, da zmagamo tudi, ko ne igramo najbolje. Zdaj smo v položaju, ko bomo morali poskrbeti, da bomo čim bolje trenirali do konca maja, hkrati pa, da poskrbimo, da bodo ekipe v naslednji sezoni konkurenčne v tekmovanjih v vseh kategorijah, je po novi zmagi svojih varovank dejal Franci Obolnar, trener druge ženske kamniške ekipe.

    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar, Atena Gojak in Živa Javornik.

    Komentarji