Dober odpor novemu prvoligašu

    Šoštanjčani, nekdanji državni prvaki, do naslova so prišli leta 2004 prav po zmagi nad Calcit Volleyjem, so si že pred časom zagotovili vrnitev v 1. DOL za moške, v svoji zadnji domači tekmi v drugoligaški konkurenci pa so se morali pošteno potruditi, da so strli odpor tokrat razpoloženih kamniških odbojkarjev. V odsotnosti prvega trenerja Aleša Hribarja jih je vodil predsednik kluba Gregor Hribar, ki je bil lahko zadovoljen z igro, ki so jo njegovi varovanci prikazali v Šoštanju.

    V dramatičnem prvem nizu so bili Kamničani bolj zbrani v končnici, v nadaljevanju pa je prišla do izraza večja izkušenost domače ekipe, ki se po letu 2015 vrača na prvoligaško sceno, pomlajeni Kamničani, ki so imeli med sezono žal nemalo težav s poškodbami, pa bi z malo sreče lahko dosegli tudi kaj več kot deveto mesto. Toda to je bila sezona, v kateri so nase opozorili Bor Jese Rotar, Teo Podobnik in Rok Forštnarič, Luka Lazar se je preselil v prvo ekipo, tako da so v kamniškem taboru lahko z njo zadovoljni.

    Za slovo od sezone so fantje prikazali dobro igro. Z njo so namučili domačine, z malce več sreče pa bi prvenstvo lahko končali tudi kakšno mesto višje, je bil po gostovanju v Šoštanju kratek Gregor Hribar.

    Za Calcit Volley II so v Šoštanju igrali: Jernej Smrekar, Rok Forštnarič, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Miha Grahek, Jan Jurič, Kristjan Krt, Aljaž Hrovat.

    Komentarji