Tretja ekipa z zmago v tretji krog

  Čeprav so mladi Kamničani morali nastopiti brez Noela Šimenca, ki se je prejšnji teden na treningu druge moške ekipe poškodoval ramo in ni mogel nastopiti, so proti Kranjčanom zaigrali odlično ter zasluženo prišli do zmage. Namesto Šimenca je zaigral kar trener ekipe Aleš Hribar, ki se je izkazal z učinkovito igro v napadu, svoj prispevek k zanesljivi zmagi pa so dali tudi drugi igralci. Po dveh gladkih zmagah v prvih dveh nizih so bili Kamničani tudi v tretjem na pragu zanesljivega uspeha, saj so vodili že z 20:8, Kranjčani so izid izenačili, v končnici pa je bila spet boljša ekipa Calcit Volleyballa 3.

  Ker Šimenc, na katerega letos resno računamo, ni mogel igrati, sem na njegovo mesto vstopil kar sam. Odigrali smo dobro tekmo, predvsem to velja za servis, delali pa smo tudi manj lastnik napak, kar nam je tudi prineslo zmago. V tretjem nizu je priložnost dobil tudi mladi Gaj Prah, v vsakem primeru pa je bila to lepa šola za našo mlado ekipo, ki se je zasluženo uvrstila v nadaljnji krog tekmovanja, je bil po zmagi zadovoljen Aleš Hribar.

  Kamničani bodo v soboto gostili Črnuče ACH II, ki igrajo v 2. DOL. Svojo prvo tekmo v letošnjem pokalnem tekmovanju pa bo imela tudi druga kamniška ekipa, ki bo v gosteh igrala proti zmagovalcu današnjega obračuna med ekipama Blok&Batina Radenci in Svolley Vuzenica. Branilec pokalnega naslova, prva ekipa Calcit Volleyballa, bo s tekmovanjem začel v osmini finala, ki bo na sporedu 12. oktobra. Med ženskimi ekipami Calcit Volleyballa bo prva nastopila tretja ekipa, ki jo 5. oktobra na domačem igrišču čaka srečanje proti ekipi POK Krško.

  Za Calcit Volleyball 3 so v Kranju igrali: Tom Sojer 5, Matija Lakner 5, Jan Jurič 5, Aljaž Hrovat 7, Jure Krašovic 3, Aleš Hribar 15 in Gaj Prah.

   

  Komentarji