Veliko zanimanja med najmlajšimi

  S tistimi, ki niso bili z nami na pripravah na Krku, in ki so se na novo vpisali v naš klub, smo s treningi začeli 1. septembra. Glede na trenutni vpis sem zelo vesel, saj je prišlo kar nekaj novih igralcev. Zaradi velikega vpisa, v mini odbojki imamo zdaj 14 članov, v mali odbojki 21, pri starejših dečkih pa 22, je zdaj težava pri pridobivanju pomočnika trenerja, saj sam težko izpeljem vse treninge, je z odzivom mladih kamniških odbojkarskih navdušencev zadovoljen Jure Sitar, ki je v minulih letih s svojimi varovanci v vseh treh kategorijah dosegal lepe rezultate.

  Tudi v novi sezoni so želje velike, vendar je za napovedi še veliko prezgodaj, saj do zdaj pripravljalnih tekem še niso igrali. Z njimi bodo začeli ob koncu tedna, takrat pa bo tudi bolj jasno, kakšna so lahko pričakovanja.

  V vseh treh kategorijah si želim, da bi se uvrstili najmanj v polfinale državnega prvenstva, ali bo to realno, pa bo to odvisno tudi od tega, ali bomo na turnirjih igrali v polni zasedbi. Če nam bo to uspelo, se lahko nadejamo visokih uvrstitev, je o ciljih na kratko spregovoril Sitar.

  Čeprav je v vseh selekcijah že zdaj veliko igralcev, so novi še naprej vljudno vabljeni. Sicer pa bodo z državnim prvenstvom prvi začeli starejši dečki, ki jih 23. oktobra v Žužemberku čaka prvi kvalifikacijski turnir. V skupini D bodo igrali z domačini turnirja in Krko, v tej skupini je še Mokronog. V mali odbojki bodo z boji v državnem prvenstvu začeli 29. oktobra, 19. novembra pa se jim bodo pridružili še tisti v mini odbojki. Za zdaj njihovi nasprotniki še niso znani.


  Foto: Klemen Brumec

  Komentarji