Točka proti krimovkam

    V sredo so mlade Kamničanke igrale proti Novi KBM Braniku v osmini finala pokala Slovenije in po tako pomembni tekmi v dvoboj s sosedami na prvenstveni lestvici niso vstopile najbolj zbrane. Toda po gladko izgubljenem uvodnem nizu so v drugem le zaigrale bolje in slavile v končnici. Tretji niz so odigrale skorajda brez napak, nato pa so popustile, kar so Ljubljančanke izkoristile, prišle do tie-breka, v katerem so prišle do dveh točk, domačinke pa so se morale zadovoljiti z eno.

    Po pokalni tekmi z Mariborčankami sem pričakovala, da bo v soboto za nas težka tekma. Dekleta so prvič v življenju imele priložnost igrati proti Nov KBM Braniku, kar je bila za večino najbolj pomembna tekma v karieri. Na tej tekmi so resnično dale vse od sebe in od tu tudi psihofizična izčrpanost na sobotni tekmi. Kljub temu so se dekleta borile po svojih zmožnostih, zavedale so se pomembnosti tekme, vendar preprosto bolje ni šlo. Naredili smo preveč neizsiljenih napak, v rokah pa ni bilo dovolj moči, da bi žogo udarile močneje, je poraz svoje ekipe komentirala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.

    Za Calcit Volleyball II so priti Krimu-Pirnar doors igrale: Sara Bobek, Sara Sitar, Lana Žižek, Lazar Špela, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič in Klara Kregar, v nadaljevanju so priložnost dobile še Tina Bunderšek, Patricija Porovne Černe, Meta Ahačič, Tina Novak in Nika Marolt.

     

    Komentarji