Šest tekem, šest zmag

    V klubskem obračunu med varovankami Tanje Božinović in Špele Šmidovnik je po pričakovanju slavila prva ekipa, priložnost za igro pa so dobile vse igralke. Z dobro igro je prva ekipa starejših deklic nadaljevala tudi proti Ankarančankam, ki so do turnirja v Kamniku do zdaj izgubile le en niz. Uspešne so bile tudi v dvoboju s Portorožem, saj so zmagale z 2:0 (13, 23), proti Kamničankam pa so navkljub izenačeni igri ostale brez zmage.

    Veseli me, da so dekleta proti Ankarančankam prikazale zrelo igro, ves čas so bile boljše na servisu, dobro pa so igrale tudi v napadu, kar je tudi odločilo zmagovalca srečanja, je po novih dveh zmagah svojih varovank dejala Tanja Božinović, trenerka prve kamniške ekipe starejših deklic, ki jih 10. decembra v Kopru čaka še zadnji kvalifikacijski turnir.

    Za Calcit Volley so igrale: Alja Somrak, Tina Topič, Sara Muršak, Lara Bošeska, Nives Juhant, Alisa Flerin, Aleksandra Stupar, Živa Javornik, Nika Kordič Zamljen, Živa Potočnik, Maja Ifko in Lejla Kočan.

    Za Calcit Volley II so igrale: Maksi Pavšek, Anamarie Štern, Maša Jerman, Neža Skvarča, Anja Nograšek, Maja Pivec, Klara Toševski, Inja Uršič, Neža Sitar, Noemi Žvegla in Mojca Prohinar.

    Komentarji