Tina Grudina nova Kamničanka

  Slavje v Kamniku se po osvojenem naslovu državnih prvakinj v odbojki še ni popolnoma poleglo, odbojkarice Calcita Volleyballa pa so v svoje vrste že zvabile prvo okrepitev za novo sezono. Danes je triletno pogodbo s klubom podpisala 19-letna Tina Grudina, ki igra na mestu blokerke. Nadarjena novogoriška odbojkarica, ki je v letošnji sezoni z Go Volleyjem osvojila četrto mesto, je bila na kamniškem seznamu želja že pred začetkom letošnje sezone.

  “Dva razloga sta, zakaj sem se odločila za Calcit Volleyball. Prvi je, da gre za ekipo, v kateri lahko igralsko napredujem, za nameček pa gre še za državne prvakinje, drugi pa, da bom jeseni začela s študijem v Ljubljani. Prepričana sem, da sem se odločila za pravo ekipo, ki je svojo kakovost dokazala v finalu državnega prvenstva,” je ob podpisu pogodbe dejala Tina Grudina, ki je v finalu končnice državnega prvenstva navijala za prihodnje soigralke.

  “Že od prve tekme naprej sem navijala za Calcit Volleyball. Njegove igralke so si bolj želele naslov kot Mariborčanke, še zlasti pa so me navdušile z igro na peti finalni tekmi končnice,” se prihoda v Kamnik veseli 178 cm visoka blokerka, ki bo v Ljubljani na Filozofski fakulteti študirala slovenski jezik, angleščino in italijanščino. Pred njo pa je tudi še matura.

  “Svoji novi ekipi bi se rada pridružila še pred koncem sezone, saj bi se rada seznanila z igralkami. Večino seveda poznam z odbojkarskih igrišč. Vsekakor bo to zame velik napredek, saj bom igrala v klubu, ki je državni prvak in ki je odlično organiziran, seveda pa si bom morala mesto v prvi postavi šele priboriti,” je še dodala najboljša blokerka prvega dela ženskega državnega prvenstva.

   

  Komentarji