A ligo končali na tretjem mestu

  Kamničani, ki so si že pred zadnjim krogom A lige zagotovili nastop na polfinalnem turnirju, so v svoji dvorani na prvi tekmi gostili vodilni ACH Volley, ki v letošnji sezoni še ni izgubil. V prvem nizu so varovanci Aleša Hribarja prikazali všečno odbojko, vendar so bili Črnučani v končnici niza vseeno premočni zanje. Vodilna ekipa zahodne skupine A lige je še bolj zanesljivo dobila drugi niz. Na tekmi, ki je odločala o tretjem mestu v skupini, so Kamničani v prvem nizu igrali zelo dobro in prišli do zmage, v drugem so popustili, zato pa so v tretjem prikazali boljšo igro in še drugič letos veselili zmage nad Kranjčani.

  Že pred turnirjem sem dejal, da me rezultat na tem turnirju ne zanima preveč, želel pa sem si videti, kako fantje igrajo, ko so sproščeni in ali smo dvignili raven svoje igre. Na treningih smo uvedli nekaj novosti, ki smo jih na obeh tekmah skušali tudi uresničiti. V prvem nizu smo bili letos prvič konkurenčni ACH Volleyju, medtem ko smo proti Kranjčanom igrali po sistemu toplo – hladno, od res dobre odbojke do površne. Veseli me, da so fantje, ko je bilo to treba, stopili skupaj in prišli do zmage. Za to generacijo je uvrstitev na polfinalni turnir lep uspeh, ki ga bomo skušali še nadgraditi. Med prvomajskimi prazniki bomo nastopili na močnem turnirju v Beogradu, na polfinalnem turnirju pa bomo naredili vse, da pripravimo, kakšno presenečenje, je po turnirju v Stranjah dejal Aleš Hribar, trener kadetske ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyballa so na turnirju v Stranjah igrali: Tom Sojer, Rok Forštnarič, Aljaž Horvat, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Kristjan Krt, Bor Jese Rotar, Jure Krašovic, Jan Jurič, Žan Dolžan in Matija Lakner.

  Izidi turnirja na OŠ Stranje

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_KAD/2014_kadeti/2014_kti_AZ

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji