Za konec dva poraza kadetinj

  Kamničanke so še dve tekmi z močnejšimi nasprotnicami skušale izkoristiti za uigravanje ekipe starejših deklic, kjer so se že uvrstile na polfinalni turnir. 

  Na prvi tekmi proti Jeseničankam so se morale potruditi za vsako osvojeno točko. Nekajkrat jim je uspelo priti do svoje igre, vendar so največ težav imele v bloku, saj so bili napadi jeseniške ekipe zelo hitri in učinkoviti. 

  Proti Kranjčankam so v prvem nizu prikazale premalo želje in angažiranosti, da bi prišle do boljše igre. Naredile so vse preveč lastnih napak, tako da so domačinke turnirja prvi niz brez težav dobile. V drugem nizu je bil odnos igralk do igre bil precej boljši, o čemer govori tudi rezultat. “Z malo več samozaupanja bi morda lahko dobili drugi niz, vendar v najbolj potrebnih trenutkih tekme z glavo nismo bili popolnoma pri stvari in nismo bili pripravljeni vzeti tistega, kar se nam je ponujalo,” je turnir v Kranju ocenila Tanja Božinović, trenerka kadetinj Calcit Volleyballa.

  Na turnirju v Kranju so za Calcit Volleyball igrale: Ana Špoljarič, Eva Pogačar, Ana Pibernik, Lana Mujanovič, Veronika Beznik, Eva Skvarč, Sara Sitar, Neža Ladinik, Zala Špoljarič, Klara Flerin, Atena Gojak in Eva Seretin.

  Izid turnirja v Kranju

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_DCI/2014_deklice/2014_dce_A/2014_dce_AZ2

  Foto: Grega Skvarč

   

   

   

   

   

  Komentarji