Tesen poraz proti Go Volleyju

  Trener Kamničanov Gregor Hribar je dvoboj z ekipo iz Prvačine začel z Jernejem Smrekarjem, Žanom Bezjakom, Davidom Renkom, Luko Lazarjem, Tinetom Makovcem, Timotejem Ratkom in prostim igralcem Metodom Golobom. V nadaljevanju tekme so priložnost za igranje dobili tudi Rok Kočevar, Grega Ratek, Uroš Kočevar in Marko Merkun. Prvi niz so dobili gostje, v drugem in tretjem je bilo potem vse v znamenju domače ekipe, žal pa nadaljevanje ni bilo več tako uspešno. Po izgubljenem četrtem nizu so domačini izgubili še peti niz, tako da so se morali zadovoljiti s točko, Prvačani pa so domov odnesli obe.

  Tekmo bi morali dokaj gladko zmagati, vendar smo, z izjemo drugega in tretjega niza, ko smo edinkrat igrali v mejah svojih zmožnosti, naredili preveč lastnih napak in nasprotniku podarjali točke, z igro svojih varovancev tokrat ni bil zadovoljen trener Gregor Hribar.

  Tri kroge pred koncem 2. DOL so v vodstvu Hoče, ki imajo že pet točk prednosti, tretjeuvrščeni Fram zaostaja že neulovljivih deset točk.

  Izidi 19. kroga 2. DOL

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2ZZ/2015_2ZZ_rezultati


   

  Komentarji