Poraz v gorenjskem derbiju

  Žirovničani so imeli pred tekmo s Kamničani dve točki manj od varovancev Aleša Hribarja, ki so nekoliko slabše odigrale le prvi niz, v drugih treh pa so bili ves čas blizu domače ekipe. Ob zmagi v tretjem nizu so bili blizu nje tudi v drugem, ki so ga izgubili na razliko.

  Tekma je bila z naše strani energijsko dobro narejena, da pa bi prišli do zmage, nam je zmanjkalo bolj konkretne igre, tu predvsem mislim na elementa, kot sta blok in servis. Nasprotnik je na nas ves čas vršil pritisk, gre tudi za telesno boljšo ekipo, medtem ko je tehnika vendarle na naši strani in če bi bila v drugem nizu kakšna sodniška odločitev v našo korist, bi se tekma lahko tudi drugače končala. Ob tej priložnosti bi pohvali igro Petra Kadunca in Jana Juriča, še vedno pa manjka Bor Jese Rotar, je tekmo v Žirovnici komentiral Aleš Hribar, trener tretje ekipe Calcita Volleyballa.

  Dva kroga pred koncem tekmovanja sta na prvem mestu z 38 točkami dve ekipi, VC Portorož in Ljubljana Volley, le točko za njima pa je Kostanjevica na Krki. Kamničani so, kot smo že omenili, sedmi s 15 točkami.

  Izidi 16. kroga 3. DOL zahod

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_3MZZ/2015_3MZ_rezulati

  Foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji