Slovo z enajsto zmago v sezoni

  Kamničanke so za slovo od letošnje uradne sezone gostovale v Izoli in še enkrat več navdušila z odlično igro. Predvsem v uvodnem in tretjem nizu so bile domače odbojkarice popolnoma nemočne proti razigranim gostjam, ki so se še lani borile za obstanek v ligi, letos pa so bile blizu samega vrha.

  Zadnja tekma v sezoni je bila tudi najlepša. Dekleta so predstavile vse tisto, kar znajo. V ekipi ni bilo šibkih točk, niti v enem trenutku zmaga ni bila vprašljiva, veseli pa me, da so vso tekmo igrale z nasmehom na ustih in ogromno energije ter da so uživale v igri. Kot trenerka sem zadovoljna z doseženim v tej sezoni. Ekipa je naredila velik napredek, ponosna sem na dekleta in delo, ki so ga opravile, s pohvalami na račun svojih varovank upravičeno ni skoparila trenerka Tanja Božinović, ki bo igralkam namenila krajši odmor, nato pa se: obračamo v novo sezono. Temelji so postavljeni, delo na nadgradnji me zelo veseli, saj je s takšno ekipo je zadovoljstvo delati. Vse čestitke celi ekipi, še posebej pa nosilkam igre, ki so najbolj zaslužne za doseženo, je dodala Božinovićeva.

  Za velik uspeh druge ženske kamniške ekipe so imele največ zaslug Tina Novak, kapetanka in sprejemalka, podajalki Tjaša Gadža in Ana Pibernik, prosta igralka, Ana Špoljarič, korektorka Klara Kregar, sprejemalka Sara Bobek, blokerke Špela Lazar, Tina Bunderšek, Sara Sitar ter druge njihove soigralke Patricija Porovne Černe, Veronika Beznik, Lana Mujanovič, Lara Koritnik, Zala Špoljarič, Nika Marolt in Lana Žužek.

   

  Izidi 18. kroga 2. DOL za ženske

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2ZZ/2015_2ZZ_rezultati

   

  Komentarji