Stranje so bile v soboto v znamenju male odbojke

    Minulo soboto je Calcit Volley v dvorani OŠ Stranje gostil kar dva turnirja v mali odbojki za deklice. Prva ekipa je gostila ekipi Krima I in Vital Ljubljane II ter zabeležila zmago in poraz. Čeprav se je dobro borila tudi druga ekipa deklic Calcit Volleyja, je ostala praznih rok proti ekipama Domžal in Šentvida II.

    Prva kamniška ekipa deklic v mali odbojki ima še naprej težave s poškodbami, zato še vedno ni popolnoma uigrana. Tudi tu gre verjetno iskati razloge, da so na prvi tekmi izgubile proti Krimu I z 0:2 (-13, -22). Toda v drugi tekmi so prikazale veliko boljšo igro in zanesljivo premagale Vital Ljubljana II z 2:0 (17, 12).

    Za mlajše deklice Calcit Volley I so igrale: Zoja Somrak, Zoja Potočnik, Kristina Stupar, Brina Vita Mauhar, Julija Maver, Mia Marija Vravnik, Neja Drnovšek, Tjaša Plantarič, Petra Žavbi.

    Po svojih najboljših močeh se je borila tudi druga kamniška ekipa, ki je v razburljivi prvi tekmi morala priznati premoč Domžalčank, ki so slavile z 2:0 (23, 24). Končnice nizov so bile zanje usodne tudi v dvoboju s Šentvidčankami, toda ne glede na poraza so si pridobile dragocene izkušnje, ki jim bodo v nadaljevanju sezone prišle še kako prav.

    Za mlajše deklice Calcit Volleyja II so igrale: Allegra Vučurević, Tajša Lesjak, Tajda Adrovič, Aida Alilović, Maja Rems, Zoja Mandič, Dženana Hamidović, Taja Omerzu, Maša Petek.