Starejše deklice še naprej brez poraza

    Tudi po turnirju v Izoli ostajajo kamniške starejše deklice ob Vital Ljubljani I edina neporažena ekipa v svoji skupini. Svojo moč so pokazale že na uvodni tekmi z Izolčankami, v kateri so priložnost dobile vse igralke. Nekoliko težje delo so imele Kamničanke proti Novomeščankam, toda tudi na tej tekmi njihova zmaga niti za trenutek ni bila ogrožena.

    Proti Izolčankam nismo imeli nobenih težav, tako da naša zmaga niti trenutek ni bila vprašljiva. Boljša je bila nato tekma proti Novemu mestu, ki ima solidno ekipo, vendar so dekleta prikazale res dobro igro, tako da za napredovanje iz štirih tekem potrebujemo le še dve zmagi. Je pa res, da do zdaj v Vitalom še nismo igrali, tako da bosta tudi ti dve tekmi realen pokazatelj naše moči in se teh tekem že veselimo, je po novih dveh zmagah svojih varovank dejala Tanja Božinović, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so v Izoli igrale: Alja Somrak, Sara Muršak, Lara Bošeska, Živa Javornik, Nives Juhant, Alisa Flerin, Živa Potočnik, Maja Ifko, Lejla Kočan, Tina Topič, Nika Kordič Zamljen in Aleksandra Stupar.

    V nedeljo je igrala tudi druga ekipa starejših deklic Calcit Volleyja, ki nastopa v B ligi – skupina F. V dvoran OŠ Toma Brejca so na prvi tekmi po hudem boju ugnale Domžale z 2:1 (21, -11, 12), manj uspeha pa so imele nato v dvoboju z ekipo Šentvid II, ki je zmagala z 2:0 (10, 10). Mlade Kamničanke so trenutno na drugem mestu v svoji skupini z osmimi točkami, svoj zadnji turnir pa bodo igrale 18. marca v Domžalah.

    Komentarji