Sreča ni bila na njihovi strani

    Že v prvem nizu so bile Kamničanke zelo blizu zmage, vendar so bile v končnici bolj zbrane domače odbojkarice. Še pod vtisom nesrečnega poraza v uvodnem nizu so varovanke Tanje Božinović drugega odigrale slabše, v tretjem pa se je ponovila zgodba iz prvega.

    Tokrat nam je preprosto zmanjkalo športne sreče. Obe podajalki sta bili razpoloženi za igro, podajali sta odlično, tudi razigrali vse napadalke, toda pri zaključevanju napadov so žoge letele v blok nasprotnic ali za malenkost čez črto. Servis bi moral biti bolj napadalen, zato pa smo navkljub močnim napadom nasprotnic odlično igrali v obrambi. Izredno dober dan je imela Sara Bobek, ki je bila nezaustavljiva, vendar je bila le ena učinkovita igralka premalo za zmago, je po tekmi dejala Tanja Božinović.

    Za Calcit Volleyball II, ki je s petimi točkami na šestem mestu, so v Ljubljani igrale: Tina Novak, Tjaša, Gadža, Sara Bobek, Tina, Bunderšek, Ana Špoljarič, Špela Lazar, Ana Pibernik, Veronika Beznik, Zala Špoljarič, Patricija Porovne Černe, Lara Koritnik, Klara Kregar, Sara Sitar in Lana Mujanovič.

    Komentarji