Spodbuden začetek v mali odbojki

  Prva kamniška ekipa je turnir v Novem mestu začela z dvema zmagama. Tako proti domači ekipi, kot proti ekipi Kostak Elmonta iz Brestanice so do zmage prišle brez izgubljenega niza. S polovičnim uspehom pa se je domov vrnila druga ekipa, v kateri so v glavnem igralke, ki se šele prvič soočajo s tekmami za državno prvenstvo. Varovanke Lare Koritnik so najprej strle odpor Novomeščank, nato pa so morale po napetem boju priznati premoč ekipi iz Brestanice. Obe ekipi si zaslužita pohvale za borbeno igro in znanje, ki so ga igralke prikazale, že to soboto pa bo prva ekipa igrala na turnirju v Ihanu, kjer se bodo še enkrat pomerile s Kostak Elmontom, nato pa še z Domžalčankami.

  Za Calcit Volleyball I so pod vodstvom Barbare Novak v Novem mestu igrale: Nika Zemljič, Alexandra Stupar, Neža Sitar, Sara Muršak, Neža Skvarča,  Maja Ifko, Naja Lipičnik, Mojca Prohinar, Anamarie Štern, Eva Ogrinec in Nika Kordič Zamljen.

  Za Calcit Volleyball II so pod vodstvom Lare Koritnik v Novem mestu igrale: Maja Pivec, Ajda Ogrinec, Eva Lončar, Lana Vuga, Lana Slapnik, Neli Turk, Špela Narat, Tija Omerzu, Maša Jerman, Ana Jaklič, Noemi Žvegla.

   Izidi turnirja v Novem mestu:

  1. krog – sobota, 05.11.2016 – ŠD Marof, Novo mesto – 09:00 – dve igrišči

  ŽOK Novo mesto: Calcit Volleyball I0:2(08:25, 10:25)
  Kostak Elmont: Calcit Volleyball II2:0(25:15, 25:08)
  Calcit Volleyball II: ŽOK Novo mesto2:0(25:22, 25:21)
  Calcit Volleyball I: Kostak Elmont2:0(25:15, 25:15)

  Komentarji