Proti vodilnim Črnučanom ni šlo

    Med tednom so Črnučani, v letošnji sezoni vodi Marko Brumen, ki je še lani s prvo ekipo Calcit Volleyballa v Kamnik prinesel pokalno lovoriko, v osmini finala pokalnega tekmovanja izločili Maribor, svojo dobro igro pa so potrdili tudi na derbiju z varovanci Gregorja Hribarja. Domači ekipi se je poznalo, da ni mogel igrati poškodovani Bor Jese Rotar, prav tako v zadnjem času zaradi službenih obveznosti ni mogel redno trenirati Žan Bezjak, tako da so imeli skozi vso tekmo težave na sprejemu. V odsotnosti Bora Jeseta Rotarja je tako na sprejemu zaigral Teo Podobnik, ki se je na prejšnjih tekmah bolj znašel na mestu korektorja, ob njem so tekmo začeli še Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Luka Lazar, Tine Makovec, Lenart Pino Lah in Uroš Kočevar. Priložnost za igro so v nadaljevanju dobili še Rok Forštnarič ter Peter in Leon Lombergar.

    Že v prvem nizu so imeli domači odbojkarji težave na sprejemu, ki so jih v drugem sicer odpravili, v tretjem pa so po zaostanku šestih točk ob prvem tehničnem odmoru popolnoma popustili.

    Žal je v tretjem nizu prišlo do razpada sistema, fantje so se očitno sprijaznili s porazom, ki je bil sicer pričakovan, vseeno pa sem verjel, da bi lahko nudili boljši odpor. Poznalo se nam je, da Bezjak v zadnjih 14 dneh ni redno treniral, prav tako ni bilo Bora Jeseta Rotarja, ob slabšem sprejemu pa je proti tako kakovostni ekipi, kot jo imajo Črnučani, težko igrati. Gostje so ves čas igrali zelo dobro, mi pa veliko slabše kot običajno. Le v drugem nizu smo približno igrali na ravni, ki smo jo sposobni igrati, je poraz svojih varovancev komentiral Gregor Hribar, trener druge moške ekipe Calcit Volleyballa.

    Foto: Tine Forštnarič

    Komentarji