Spodbuden začetek obeh drugih ekip

  V času med decembrskimi prazniki, je prišlo do nekaterih sprememb v drugi ekipi starejših dečkov Calcit Volleyja, saj je ekipo zapustil Gregor Frece, ki je v dogovoru s trenerjem Juretom Sitarjem okrepil prvo ekipo, ki nastopa v A ligi. Tako večino ekipe še vedno sestavljajo dečki, ki nastopajo za malo odbojko in jim nastopanje kategorijo višje predstavlja kaljenje za prihodnje sezone. Žal so jih v tednu pred domačimi tekmami napadle še različne bolezni, tako, da so žal prvi turnir v B ligi gostili v okrnjeni zasedbi.

  V prvi tekmi proti ekipi Črnuče ACH II so bili fantje popolnoma razglašeni in očitno pod vplivom še nedavnih praznikov, pokazali slabo igro in prvi niz izgubili s 7:25. V drugem nizu pa je bila na igrišču popolnoma drugačna slika. Na krilih navijačev in poškodovanih soigralcev so nizali točko za točko in pokazali igro, ki jo trener Danijel Habjan pričakuje v nadaljevanju sezone in zmagali s 25:17. V tretjem nizu sta se ekipi borili za vsako točko in na koncu z malo sreče sta obe točki odšli v Kamnik.

  Druga tekma proti ekipi Triglav iz Kranja je domači ekipi na začetku niza dajala upanje, da se bo igra s prejšnje tekme prenesla tudi v to tekmo, vendar je bil očitno predolg premor med obema tekmama kriv, da fantje nikakor niso pokazali kar znajo v tem trenutku. Oba niza sta bila zgolj formalnost.

  Drugi turnir bodo Kamničani igrali 4. februarja v Kranju.

  Za Calcit Volley I so igrali: Luka Blaževič, Miha Škrinjarič, Anže Vrhovnik, Jakob Drolc, Nik Rautar, Matic Hrabar, Tine Sodnik, Adrian van Dular van Adrian, Gašper Babnik. Trener: Danijel Habjan.

  Komentarji