Oslabljeni na Brezovici brez točk

    Kamniški starejši dečki so na Brezovico prišli brez Mihe Okorna, ki je s starši odšel na smučanje in obolelega Nika Mijanoviča, obeh svojih dveh najboljših igralcev. Prav tako jim na roke ni šla še poškodba prvega organizatorja igre Nika Drnovška, ki ima nategnjene ramenske vezi. V tako oslabljeni zasedbi so bili domačini turnirja in Žužemberčani premočan nasprotnik za kamniško ekipo, vendar sta obe tekmi trenerju Juretu Sitarju lahko služili zato, da je videl, kateri igralci so sposobni prenesti breme manjkajočih igralcev.

    Prav vsi so pridobili dragocene izkušnje, pohvale pa si predvsem zasluži Gregor Frece, ki je iz druge ekipe starejših dečkov prestopil v prvo in bil eden naših najboljših posameznikov na turnirju. Žal je bila pri Aleksu Bogataju in Marku Dolžanu prisotna prevelika trema, tako da svojega znanja s treningov nista prenesla na tekmo. Največ težav smo imeli na servisu in sprejemu, kjer se je najbolj poznala odsotnost naših ključnih igralcev. Čeprav smo obe tekmi izgubili, so fantje dali vse od sebe in si zaslužijo pohvale za borbenost. Upam, da bomo na tretjem turnirju končno lahko zaigrali v polni zasedbi, je turnir na Brezovici komentiral Jure Sitar, trener starejših dečkov Calcit Volleyja, ki so z eno zmago in tremi porazi trenutno na petem mestu v svoji skupini.

    Za prvo ekipo starejših dečkov Calcit Volleyja so igrali: Nik Drnovšek, Mark Dolžan, Aleks Bogataj, Tevž Kruhar, Mark Uršič, Anže Pančur, Žiga Koncilija, Gregor Frece, Žan Uršič in Luka Verč. 

    Komentarji