Poraz in zmaga v Grosupljem

  Kljub veliki želji in dobri igri so Kamničanke prvo tekmo izgubile z Grosupeljčankami, s tem pa so tudi izgubile vse možnosti, da se uvrstijo v polfinale. Kljub porazu so proti Kranjčankam prikazale še eno dobro predstavo, vendar so zdržale pritisk in dan končale s četrto zmago v A ligi, imajo pa tudi štiri poraze.

  Kadetinje so končno igrale primerno svojim sposobnostim. Žal smo prvo tekmo izgubili na razliko, vendar ta tekma ni bila izgubljena včeraj, temveč v vseh prejšnjih treningih in tekmah, ko zavzetosti ni bila vedno na želeni ravni. Na prvem turnirju smo tekmo z Grosupljem dobili z rezultatom 2:1, včeraj pa izgubili na razliko, kar pomeni da nasprotnice niso boljše, temveč, da so naše igralke premalo vložile v sebe v letošnji sezoni. Škoda, da zdaj nimamo več možnosti, da se uvrstimo v polfinale, kajti kot trenerka sem v tej ekipi videla več potenciala, ampak je veliko več pomembno, kje same sebe vidijo dekleta. Ostane jim lekcija za naprej in spoznanje, da se rezultat gradi s treninga na trening in iz tekme v tekmo, da je za vrhunske dosežke potreben kolektivni duh in enotnost. Za uspeh ni dovolj samo želeti si, ampak moraš zanj tudi kaj narediti, je po turnirju v Grosuplju dejala Tanja Božinović, trenerka kamniških kadetinj.

  Za kadetinje Calcita Volleyballa so igrale: Zala Špoljarič, Ana Pibernik, Lana Mujanovič, Veronika Beznik, Sara Sitar, Atena Gojak – libero, Patricija Porovne Černe, Klara Jeretina, Lana Žužek, Meta Ahačič, Nika Koželj in Klara Ogrinec.

   

  Izidi A lige kadetinje – 4. krog

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_KAD/2015_kje/2015_kje_A/2015_kje_AZA

   

   

  Komentarji