Še druga zaporedna zmaga

    Kamničani so do šeste letošnje zmage v drugoligaški konkurenci prišli z, po besedah njihovega trenerja Aleša Hribarja, ne ravno blestečo igro. V prvem nizu so v oslabljeni zasedbi, v Kočevju je bilo le osem igralcev, za nameček pa je imel težave z vratom še Jernej Smrekar, še prikazali dobro igro, zato pa nadaljevanje ni bilo več tako uspešno, a še vedno dovolj dobro, da njihova zmaga ni bila vprašljiva. Vendar Aleš Hribar z igro svojih varovancev ni bil zadovoljen.

    Res je, da imamo v zadnjem času težave s težjimi in lažjimi poškodbami, da so Makovec, Grahek in Rotar stisnili zobe, vendar nisem bil zadovoljen z odnosom igralcev na igrišču. Na trenutke so bili premalo zainteresirani za igro in to se nam v prihodnje ne bo smelo več dogajati, je bil kritičen Aleš Hribar, ki je na tekmo v Kočevje prišel neposredno iz Pliberka, kjer je prva ekipa igrala na turnirju srednjeevropske lige.

    Za Calcit Volley II so v Kočevju igrali: Jernej Smrekar, Bor Jese Rotar, Kristjan Krt, Tine Makovec, Teo Podobnik, Rok Forštnarič, Jan Jurič in Miha Grahek.

    Komentarji