Prva poraza v sezoni

    Na prvem turnirju A lige – zahod A so kamniške odbojkarice na OŠ Hrvatini zabeležile dve zmagi, prav tako pa so slavile tudi na vseh prejšnjih osmih tekmah kvalifikacijskega dela državnega prvenstva. Po gladko osvojenem uvodnem nizu dvoboja s Kranjčankami je na novo zmago kazalo tudi na prvi tekmi domačega turnirja, toda nadaljevanje zanje ni bilo več tako uspešno. V drugem so bile gostje ves čas boljše, v tie-breaku pa so bile bolj zbrane tudi v končnici. Tudi na drugi tekmi proti Vitalu je bila za Kamničanke usodna končnica niza, le da prvega, po nesrečno izgubljenem uvodnem nizu pa so bile nato Ljubljančanke v drugem boljše.

    Na obeh tekmah smo bili blizu uspeha, vendar nismo izkoristili svojih priložnosti. Predvsem to velja za tekmo s Kranjčankami. Dekletom nimamo česa zameriti, saj so se borile po svojih najboljših močeh, toda danes sta bila nasprotnika pač močnejša od njih, je po turnirju v Kamniku dejala Tjaša Gadža, pomočnica Francija Obolnarja, trenerja kadetinj Calcit Volleyja.

    Tudi naslednji turnir bodo kamniške kadetinje igrale doma, in sicer bodo 11. februarja v dvorani OŠ Toma Brejca spet gostile Vital Ljubljano I, igrale pa bodo še proti Ankaran Hrvatinom.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Lana Žužek, Zala Špoljarič, Nives Juhant, Meta Ahačič, Lara Bošeska, Alexandra Stupar, Sara Muršak, Nina Salkič, Lejla Kočan, Alja Somrak in Živa Javornik.

    Komentarji