Še deseta zmaga Kamničank v 2. DOL

    Varovanke Francija Obolnarja so v novo leto vstopile z zmago v gosteh v Brestanici, z zmago pa so končale tudi svojo prvo letošnjo domačo tekmo. Ker so igrale z Novomeščankami, ki jim v letošnji sezoni v drugoligaški konkurenci ne gre najbolje, je bila le-ta tudi pričakovana, z izjemo tretjega niza, ki so ga dobile gostje, pa so bile ves čas veliko boljše nasprotnice. Tudi v tretjem nizu so bile na pragu zmage, a so po vodstvu z 19:17 popustile, kar so Novomeščanke izkoristile in se veselile častnega niza.

    Da smo tretji niz izgubili, sem v veliki meri krivec kar sam, saj nismo igrali v najmočnejši zasedbi. Vendar dekletom prav nič ne zamerim, kajti v četrtem nizu so spet odgovorno pristopile k prav vsaki točki, tako da so doma ostale prav vse tri točke. Priložnost so dobile vse igralke, prvič tudi Živa Javornik, ki jo je dobro izkoristila, je po deseti zmagi svojih varovank v letošnji sezoni dejal Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.

    Za Calcit Volley II so igrale: Živa Javornik, Tjaša Gadža, Zala Špoljarič, Nina Salkič, Atena Gojak, Lara Bošeska, Sara Sitar, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stabar in Lana Žužek.

    Komentarji