S točko na derbiju v Ljubljani

  Žal Kamničanke proti Krimovkam niso nastopile v popolni zasedbi, saj je manjkala poškodovana Atena Gojak, prav tako pa ni bilo Neže Grošelj, z bolečino v hrbtu pa sta igrali Nives Juhant in Ana Katarina Stavbar. Navkljub oslabljeni zasedbi so Kamničanke prvi niz z odlično igro zanesljivo dobile, v izenačenem drugem pa so bile v končnici bolj zbrane domače odbojkarice, ki so dobile tudi tretji niz. Vendar se kamniška zasedba ni predala, v četrtem nizu je spet prikazala dobro odbojko, žal pa so v petem le morale priznati premoč Krima.

  Zaradi težav s poškodbami smo morali ekipo prilagajati razmeram. Dekleta so se trudile, niso se pa v popolnosti držale dogovora, a jim tega ne gre zameriti, saj smo igrali v dodobra spremenjeni zasedbi, ki nikakor ni uigrana. V tednu, ki je pred nami, bomo več pozornosti namenili mladinkam, saj nas v nedeljo čaka polfinalni turnir državnega prvenstva. Morali bomo poiskati notranje rezerve in se dobro uigrati za turnir, ki ga bomo gostili v dvorani OŠ Toma Brejca, je po porazu v Ljubljani dejal Franci Obolnar, trener druge kamniške ženske ekipe.

  Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Nina Salkič, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Lana Žužek in Sara Sitar.

  Napisal: Miha Štamcar

  V 2. DOL za ženske brez poraza vodijo Grosupeljčanke, ki bodo v soboto gostovale v Kamniku, drugi je Krim Pirnar doors, ki ima 13 točk, kolikor jih ima tudi Calcit Volley II.

  Komentarji