S Senovega z dvema zmagama

    Kamničanke so sezono začele na začetku novembra na turnirju v Novem mestu, kjer so v prvi tekmi morale priznati premoč ekipi Kostak-Elmont, nato pa so brez izgubljenega niza premagale novomeške vrstnice. Z njimi so se pomerile tudi v prvi tekmi turnirja na Senovem – pred 14 dnevi, ko je bil turnir v Ihanu, so počivale – in po napetem dvoboju slavile v tretjem nizu. Še boljšo igro so prikazale proti Domžalčankam, ki jim niso oddale niti niza.

    Z igro svojih deklet sem več kot zadovoljna. V primerjavi s prvim letošnjim turnirjem so pokazale velik napredek v igri, več je bilo tudi želje po zmagi in borbenosti. Z napadom in servisom so popolnoma onesposobile svoje nasprotnice in obakrat prišle do zaslužene zmage. Priložnost za igro so dobile vse igralke, prav vse si tudi zaslužijo pohvale, je svoje varovanke pohvalila Lara Koritnik, ki v letošnji sezoni vodi drugo ekipo mlajših deklic Calcit Volleyballa.

    Za Calcit Volleyball II so v Senovem igrale: Maja Pivec, Ajda Ogrinec, Lana Vuga, Maša Jerman, Neli Turk, Špela Narat, Noemi Žvegla, Sara Kočan, Lana Slapnik, Lara Potokar in Ema Nuhija.

     

    Komentarji