Mladinci korak prekratki za finale

  Kamniški mladinci so v Framu prikazali dobro igro. Na prvi tekmi so pričakovano premagali Kranjčane, prav tako je bil pričakovan njihov poraz s prvo ekipo SIP Šempetra. Žal pa potem v odločilni tekmi za uvrstitev na zaključni turnir niso imeli najboljšega sojenja. Še zlasti to velja za prvi niz, v katerem sta bili sodnici ves čas na strani domače ekipe.

  Če sta bila izida prvih dveh tekem pričakovana, je bil uvod proti Mariborčanom, ki so nastopili skupaj s Framom, smešen s strani glavne sodnice. Nerad komentiram sodniške odločitve, toda tokrat sem težko tiho, saj so prav sodniške odločitve vnesle nervozo v našo ekipo. V drugem nizu so si fantje prigarali tie-break, v katerem pa smo potem naredil preveč lastnih napak, da bi lahko upali na uspeh. Žal mi je, da se nismo uvrstili na zaključni turnir, vendar fantom nimam česa očitati. Čeprav so bili nekateri poškodovani ali bolni, so iz sebe iztisnili svoj trenutni maksimum, kar pa na tej ravni očitno ni bilo dovolj, da bi šli naprej, je turnir v Framu komentiral Aleš Hribar, trener mladincev Calcit Volleyballa.

  Iz skupine A sta se na zaključni turnir uvrstili ekipi Hoč in Črnuč ACH I, praznih rok pa sta ostali ekipi SIP Šempeter II in National Žirovnica, v skupini B pa so prvo mesto osvojili Šempetrani, drugi so bili Mariborčani, tretji Kamničani, četrti pa Kranjčani.

  Za Calcit Volleyball so na polfinalnem turnirju v Framu igrali: Jure Krašovic, Peter Kadunc, Tom Sojer, Aljaž Hrovat, Noel Šimenc, Teo Podobnik, Bor Rotar Jese, Rok Forštnarič, Jan Jurič, Matija Lakner, Kristjan Krt, Jan Fink.

  foto: Tine Forštnarič

  Komentarji