S prednostjo v Brestanico

  Kamničanke so svojo zadnjo tekmo v 2. DOL – zahod igrale pred skoraj dvema mesecema, vendar so ves čas redno trenirale in igrale prijateljske tekme, da bi obdržale občutek za igro. Na drugi strani so odbojkarice iz Brestanice po zmagi v 3. DOL – center igrale še mini ligo za popolnitev 2. DOL, tako da so bile ves čas v tekmovalnem ritmu.

  Druga kamniška ekipa je v tekmo vstopila dobro, vendar so se hitro v njihovi igri pojavila nihanja. Igralke so naredile veliko število lastnih napak in tudi na ta način pripomogle gostjam do zmage v prvem nizu. Tudi v drugem nizu je bila dolgo prisotna negotovost v mladi kamniški ekipi, toda želja po zmagi je bila izredno velika in po zmagi v končnici so se varovanke Tanje Božinović v tretjem nizu le razigrale ter pokazale svojo prvo vrednost. V četrtem nizu so spet imele nekaj preveč težav na sprejemu servisa, a je bila na srečo njihova prednost dovolj velika za končno zmago.  

  Na srečo nam je uspelo pridobiti posnetek tekme svojih nasprotnic, tako da za nas niso bile popolna neznanka in smo se nanje lahko taktično in psihično pripravile. Zmage smo vesele, vendar moramo ostati mirne. Naše misli so že obrnjene analizi končane tekme in pripravi naslednje, je po pomembni zmagi svojih varovank povedala Tanja Božinović.  

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Vesna Novak, Ana Špoljarič – libero, Klara Kregar, Špela Lazar, Tjaša Gregorinčič,Tjaša Gadža, Veronika Beznik, Sara Sitar, Eva Pogačar in Lara Koritnik.

  Trenerka: Tanja Božinović; pomočnica trenerke: Barbara Novak.

  Komentarji