Kadetom ostaja boj za peto mesto

  Že z uvrstitvijo na polfinalni turnir so kamniški kadeti dosegli velik uspeh, seveda pa so ga želeli nadgraditi še z uvrstitvijo v finale. Žal v svoji nameri niso bili uspešni, saj je na prvi tekmi domača ekipa preprosto premočna zanje. Ves čas je igrala na visoki ravni, za nameček pa so imeli na tribuni še neverjetno podporo, tako da Aleš Hribar svojim varovancem med igro sploh ni mogel dajati navodil.

  Na drugi tekmi je Šempeter premagal Astec Triglav, tako da so Kamničani svojo priložnost, da bi se preko repasaža le uvrstili na finalni turnir, iskali na tekmi s Kranjčani. V prvem nizu so bili blizu uspeha, toda dve, tri nesrečno izgubljeni žogi so negativno vplivale nanje. Do konca tekme se jim ni več uspelo vrniti v igro, kar je zanje pomenilo slovo od turnirja na katerem so prvo mesto osvojili Mislinjčani, drugo pa Šempetrani.

  Mislinja je bila preprosto boljša od nas. Igrala je na visoki ravni, ves čas je vršila pritisk na našo ekipo in zasluženo prišla do zmage. Vzdušje na tribuni je bilo neverjetno in česa podobnega v tej kategoriji še nisem doživel. Po porazu na prvi tekmi, sem potihoma računal, da bi morda lahko premagali Kranjčane, vendar nismo bili pravi in osebno sem bil kar nekoliko razočaran nad kakovostjo naše igre. Toda po drugi strani se pozna, da na takšnih tekmah odločajo tudi izkušnje. Medtem, ko naši konkurenti že igrajo tudi v 3. DOL, in imajo praktično vsako soboto še eno tekmo, smo mi obsojeni na tekme le vsakih štirinajst dni in tudi tu gre iskat vzroke, da nismo prišli do finala. Vendar ni razloga za razočaranje. Naredili bomo vse, da sezono končamo z dvema zmagama in petim mestom, je po turnirju v Mislinji povedal Aleš Hribar, trener kadetov Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball so v Mislinji igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Aljaž Horvat, Žan Dolžan, Jure Krašovic, Bor Jese Rotar, Jan Jurič, Peter Kadunc, Matija Lakner, Kristjan Krt.

  Forštnarič. Sojer. Hrovat. Podobnik. Šimenc. Dolžan. Krašovic. Jurič. Rotar. Kadunc. Lakner. Krt.

   

  Izidi turnirja v Mislinji

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_KAD/2014_kadeti/2014_kti_pol

  foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji